dimecres, 3 d’octubre de 2012

REVISTES DIGITALS DE SCRAP

Si mireu per la xarxa trobareu un munt de revistes de scrap però avui us vull parlar només de revistes digitals de scrap en castellà o català.

Scrapbook magazine:
Acaba de sortir el número 12. A mi m'agrada molt perque hi ha una mica de tot i la veritat és que en més d'una ocasió he fet ús dels seus tutorials. A més està feta amb la colaboració de molta gent encara que la gran "curranta" de la revista és l'Erica, que és la que ho coordina tot. Us podeu suscriure aquí.

Kits de somni:
Es basa molt en els kits que venen cada mes però encara que no siguis compradora d'aquests kits pots aprofitar més d'un tutorial. Les podeu veure aquí.

Más papel:
No és tan extensa però també té uns tutorials molt interessants i mostra treballs escollits de scraperes reconegudes. Mireu-les aquí.


Si mirais en la red encontrareis un montón de revistas de scrap pero hoy quiero hablar sólo de revistas digitales de scrap en castellano o catalán.

Scrapbook magazine:
Acaba de salir el número 12. A mí me gusta mucho porque hay un poco de todo y la verdad es que en más de una ocasión he hecho uso de sus tutoriales. Además está hecha con la colaboración de mucha gente aunque la gran "curranta" es Erica, que es quien coordina todo. Os podeis suscribir aquí.

Kits de somni:
Se basa sobretodo en los kits que venden cada mes pero aunque no seas compradora de estos kits puedes aprovechar más de un tutorial. Las podeis ver aquí.    

Más papel:
No es tan extensa pero también tiene unos tutoriales muy interesantes y muestra trabajos escogidos de scraperes reconocidas. Miradlas aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada